MAPA DE RECURSOS | MANRESA INCLUSIÓ

Portada > Preguntes Freqüents

Cerca ràpida

Com buscar els recursos

Aquesta web permet fer la cerca de recursos per diferents vies. Cada recurs està classificat en un (només un) d’aquests àmbits:


- Benestar i salut (incloent serveis socials)
- Educació i formació
- Habitatge
- Treball i renda
- Mobilitat i cohesió territorial
- Ciutadania i participació
- Xarxa relacional


Dins cada àmbit els recursos estan associats a un d’aquests subàmbits:

- Informació, atenció o assessorament
- Ajuts o prestacions econòmiques
- Altres recursosTambé poden estar destinats a un col·lectiu (en aquest cas poden estar lligats a més d’un col·lectiu. Si és per a tothom ho trobareu a “Ciutadania en general”):


- Ciutadania en general
- Dones
- Famílies
- Gent gran
- Infància i adolescència
- Joves
- Persones adultes (+de 30)
- Persones amb dependència
- Persones amb trastorn mental i/o addiccions
- Persones aturades
- Persones discapacitades
- Persones immigrades


A més cada recurs està vinculat a un agent promotor (el que l’impulsa) i a un districte de Manresa (Centre, Nord, Pontent, Llevant o Ciutat).


Pot ser que la recerca del recurs sigui complicada, ja que cal saber a quin àmbit està (i hi ha recursos que podrien estar a més d’un), a quin subàmbit o a quin col·lectiu.


Per arribar al que es busqui es poden realitzar els següents passos. Tots els llistats presenten els recursos mostrant des de l’últim modificat o introduït, fins al més antic.


1. Anar al final de la pàgina principal i clickar sobre “+ veure tots els recursos”. Aleshores apareixerà el llistat de la totalitat dels recursos. Es poden passar les pàgines de presentació de recursos clickant sobre el número de pàgina (“anterior” i “següent” envien a l’inici o final del llistat).
2. Escollir un àmbit del menú de l’esquerra. Anar al final i veure tots els recursos de l’àmbit o entrar dins un subàmbit.
3. Fer una cerca ràpida marcant un col·lectiu o posant una paraula clau (les paraules clau fan una recerca sobre les paraules del títol i descripció del recurs, per tant, poden aparèixer recursos que poden semblar que no són d’aquella recerca).
4. Fent una cerca avançada acotant els criteris de recerca.
5. Tant a la pàgina principal com quan es clicka sobre un àmbit es poden consultar a la dreta els recursos més sol·licitats

ON SOM / Programa d'Inclusió Social / Serveis socials / Ajuntament de Manresa
CONTACTA AMB NOSALTRES / Carretera de Vic 16, 1ª planta / 93 875 39 04 / mapa@manresainclusio.cat / www.manresainclusio.cat/mapaderecursos
VISITA /Què és la Inclusió? / La Xarxa per a la Inclusió Social / La Planificació / Observatori Social de Manresa